Nivalia - UITGESTELD!

The Fantasy Musical

Affiche Nivalia.jpg

The Story

Een tienermeisje worstelt met wat er in de wereld van vandaag gebeurt :

honger, armoede, oorlogen, milieurampen, corona, … .

Daarbovenop krijgt ze ook nog eens de naderende echtscheiding van haar ouders te verwerken en dit valt haar heel zwaar.  

 

We maken kennis met Lumi, die meer en meer in zichzelf vlucht en het

allemaal niet meer aan kan.

Tot ze geroepen wordt … “Welkom in de wonderlijke wereld van NIVALIA!”

Een wereld waarin ze karaktervolle personages ontmoet, spannende avonturen beleeft en moeilijke uitdagingen trotseert die haar leven voorgoed zullen veranderen.

Ze maakt een tocht door Nivalia, een belangrijke tocht voor haar waarop ze niet alleen de moed vindt om haar wereld opnieuw aan te kunnen maar ook ontdekt hoe de warmte van vriendschap, vertrouwen en liefde voelt.

 

Echter blijft de vraag of ze terug gaat naar die harde wereld of blijft ze voor altijd in Nivalia ? Was dit maar een droom of was dit werkelijkheid ?

 

Een antwoord hierop krijgen jullie in deze musical, een uniek en

spannend verhaal met originele muziek en dans, vol emotie en humor.

 

Kom met ons mee en treed binnen in de magische wereld die NIVALIA heet !

EXTRA INFORMATIE: UITGESTELD!

Beste klant,

 

Via deze weg wensen wij u te contacteren betreffende onze voorstellingen van “Nivalia - The fantasy musical” waarbij wij helaas genoodzaakt zijn om deze te verplaatsen naar een later tijdstip. Inmiddels werd er al een automatische mail uit ons systeem gestuurd naar de tickethouders met de volgende boodschap:


"Niettegenstaande hopen wij om snel nieuwe data te kunnen vastleggen. Wij zouden dit heel graag willen doen in het eerste trimester van 2023.

Inmiddels hebben wij onze partners van de verschillende zalen gecontacteerd, de huidige voorstellingen geannuleerd en mogelijkheden besproken m.b.t. 2023.

Zodra nieuwe data gekend zijn, zullen wij daar uiteraard communicatie over doen.

 

Aan wie reeds tickets heeft aangekocht, bieden wij twee mogelijkheden aan :

  1. U kiest voor een voucher om uw aangekochte tickets om te boeken naar een nieuwe datum in 2023.  Dit kan op dezelfde locatie of een andere.  Naast de beste plaatsen, voorzien wij een Goody Bag voor deze klanten tijdens voorstelling, als waardering voor het vertrouwen.

  2. U kiest voor een terugbetaling van uw tickets. In dit geval vragen wij u vriendelijk om uw betalingsgegevens naar ons door te sturen. 

Mogen wij u vragen om uw keuze door te geven ten laatste tegen 15 april 2022. Na deze datum zullen wij alle omboeking en betalingen in één keer verwerken. Als we geen communicatie over de keuze ontvangen, zullen we dit behandelen als een omboeking."

 

Wij danken u alvast voor uw begrip en kijken er naar uit jullie te mogen verwelkomen op één van onze voorstellingen in 2023.

Met vriendelijke groeten,

Het Nivalia-Team

Tickets

zw-drukmedium_1_1.gif
fakkel.webp
Ambiance Verzekerd.JPG
logo Westrand Dilbeek.png
SCbutton-met-ander-lettertype-Robbert-boek-nu-rood.jpg